what are we now?




cause everyones watching
quick to start talking
I'm losing my innocence
wish I were a little girl
who felt the weight of the world
it would be nice
to start over again,
before we were men
I'd give, I'd bend
lets play pretend.

vi kan gå genom eld.


I don't know if I could stand another hand upon you,

Kom hem för någon halvtimma sen från Sköllersta. Lika trevligt som vanligt! Nyss svängde Oskar och Johannes förbi mitt hus så jag gick ut och pratade lite med dom också:-)  Imorgon kommer min saknade älskling hem från Norge. Längtar! GOD NATT

cause I dont know who I am, who I am without you
all I know is that I should
and I don't know if I could stand another hand upon you
all I know is that I should
she who dares to stand where I stood


-


trasig.


the truth hurts and a lie's worse

price tag.


Vi gick och la oss vid sex imorse och vaknade nyss. Nu är vi helt utvilade! Snart blir det lite lan frukost.

jag kommer


ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

för,
jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
du, håll ut
du vet att,
jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
baby, jag tror jag är kär
i taxin, i trappen, i hissen, i hallen
jag faller
faller
du och jag nu
du snälla vänta, vänta, håll ut

tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
du och jag


laaaaan

Nu sitter jag, Alicia, Agnes hos Ida. Snart kommer Kajsa också. Vi ska somsagt lana här. Taggade tjejer må jag säga. Ne nu ska vi fortsätta med vårt nördande. CYAA

light on my shoulder


Hej på er snyggingar!
Igår åkte jag Alicia och Ronja till Sköllersta. Killarna lanade på tingsgården så vi roade oss med pingis och andra spel haha. Det är verkligen pinsamt hur dålig jag är.. Somnade kanske vid 4, 5 inatt. Men känner mig ändå ganska pigg. Vid 12 följde jag med Ida och Kajsa till Kumla där vi skulle köpa saker till vårat lan som vi ska ha imorgon med Alicia och Agnes haha. Nördarna. Senare ska jag gå till min älskling och kolla klart på skräckfilmen vi började på igår. Han hoppar runt på kryckor så jag får ta hand om honom hihi. Nu ska jag blåsa mitt hår för det tar ju fan hundra arton år innan det torkar. PUSS.

lost in stereo.


Är så sjukt trött så ska faktiskt krypa ner i min säng och sova nu. Godnatt med er snyggingar.

blinded by the dark

Igår var jag och Johan kattvakt hemma hos Pierre. Tog ett litet tag innan katterna tyckte om oss. Eller innan dom tyckte om Johan vill säga haha. Så himla söta. Vill ha egna kattungar! Vid 12 gick vi hem till mig och sov. Idag har jag, mamma, Jessica, Isac och Izabella vart till lager 157. Köpte en pippitröja och blåa converse. Dom kostade bara 400 kr. Jätte billigt. Dock så är mitt barnbidrag slut nu :( Nu ska jag laga mat. Kyckling blir det. Vem är förvånad liksom? Kram.
KLICK

I'm just chilling with my computer.What R U doing?


När man inte orkar vara seriös.

I can't handle this confusion.


Det gör så ont.

20 february.


Min lilla lillebror fyller åtta år idag. Grattis skitunge♥

out from under.


Idag åkte älskling och jag in till stan. Köpte foundation, leggings, silvershampoo och present till lillebror som fyller år imorgon. Johan köpte filmer och spel. Nörden haha. Ikväll ska vi kolla på skräckfilmer. Älskart. Ne nu ska jag riva ur kylskåpet. Puss!

empty.


For it was not into my ear you whispered, but into my heart.
It was not my lips you kissed, but my soul.

historien upprepar sig och slutar alltid likadant.

Idag har jag myst med min älskling. Fick rosor av honom och biobiljetter av hans mamma Ewa hihi. Efter Johan gått kom Alicia hit och åt lite. Larvade oss som vanligt också. Ni 2 är så himla bra♥  Ska faktiskt gå och lägga mig snart så att jag är lite piggare imorrn. Är besviken på mig själv för att jag inte pluggat någonting. Har så mycket prov och läxor och sånt nu så jag bara vill lägga mig på golvet och tjuta. Men det är bara att ta tag i det hela antar jag. GODNATT GULLHÖNOR.

valentine's day.


sometimes it feels like I'm not enough for you, like you deserve better

but you are still the perfect person to me.


Klick

IDA.


Grattis min älsklings lebb på din 15 års dag!♥


moneybox.

Idag fyller Isaac 15 år, grattis!
Senare ska jag gå till Johan för melodifestivalmys. Om man nu kan säga så haha. KISSES

warm whispers


Har precis vaknat och har en sovandes Johan brevid mig, mysi. Jag har blivit superförkyld också. Jätte trevligt.

I can't stop shaking.

Idag har jag vart med bästa Alicia hela dagen. Borde snart få magrutor snart med tanke på allt skrattande. Snart kommer älskling hit för myskväll♥

so I put my arms around you
I hope that I will do no wrong
and you see that I can't stop shaking.

jag är löjligt kär i dig.


När jag är med dig vill jag att tiden ska stanna upp till en evighet. Jag hade nästan gett upp hoppet om kärleken men sen kom du och förändrade allt. Du tog upp min tankekraft helt och hållet. Jag måste gjort något bra för att förtjäna någon som dig. Aldrig har jag känt såhär tidigare. Att "jag älskar dig" orden inte är tillräckliga för att beskriva min kärlek till dig. Du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig, det kommer jag nog inte heller.
3 månader<3


on my own.

no, not quite yet
I'm still walking too fast
trying to hard to
carry this weight on my back, on my own.

thoughts.

Du ska bara veta hur många sömnlösa nätter jag haft på grund av dig. Fantiserat ihop bilder på vad som hänt mellan oss och på det som jag ville skulle ske. Att våra läppar tillslut skulle mötas. Att gå vid din sida och hålla din hand. Att vakna upp brevid dig varje morgon. Att höra dom magiska orden "jag älskar dig" komma ifrån din mun. Att bara ligga och känna din doft och närhet. Men det kanske är det som är det bästa? Önsketänkandet. För i det kan det aldrig bli fel. Verkligheten är mycket mer komplicerad än så. Kanske berodde det lite på att jag var oerhört blyg. Jag var liten då. Jag visste inte så mycket, även fast jag tyckte det då. Men så är det väl alltid antar jag. Men saker förändras. Människor förändras. Känslor förändras. Men det betyder inte att det som har hänt inte betyder något. Du hade en stor del av mitt liv och mitt hjärta. Nu lämnar jag plats åt en annan.
Warm whispers-Missy higgins

and I know that it’s complicated but I’m a loser in love.


Sitter och väntar på att mitt tunna hår ska torka. Ska ta tag i so:n nu. ORKAR INTE.
Lady GaGa-Speechless

finaste.

Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

 

Han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

 

Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken.

Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

 

Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.

Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.

Jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.

 

Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev.

Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”.

 

Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt.

Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Till slut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

 

Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?

För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.

Skrivet av Victoria Törnegren.


big time.


låt oss krossa väggen.




vad vill du veta, jag berättar vad som helst.


Jag är så himla kissnödig. Snart är det o.c på tv. Det ska firas med kladdkaka och cheesecake. TAGGA

he scares me so, I want him so, I love him so.

Igår gick jag ut och åt på resturang med Alicia, Ellen, Amanda, Ida, Kajsa och Agnes. Efter det åkte vi hem till E&A. Var jätte trevligt. Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga arslet av mig. Har tydligen spanska prov på tisdag och jag har inte ens öppnat böckerna..Illa.

I'm so glad that you are mine.


JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET JOHAN ERLANDSSON♥

shaping and shifting, staying inside.

Idag när jag och Alicia skulle gå till skolan så halkade jag på isen och ramlade omkull. Var så himla typiskt. Jag gick med paraply (det snöade väldigt mycket) och sa till Alicia som var några meter ifrån mig att " Alicia du får vara försiktig för det är jävligt halt " Tre sekunder senare ligger jag på backen avsvimmad. När hon fått liv i mig igen hade mitt paraply gått sönder och klubban som jag hade i munnen hade jag tappat. Lite ledsen vart jag. Mer ledsen över det än att jag vart superyr och illamående efter kraschen. Men vi traskade iväg till skolan ändå för jag var verkligen tvungen att gå på so lektionen. Vid halv ett stod jag inte ut längre med mitt huvud osv så då gick jag hem till Johan och sov. Senare mådde jag bättre så då åkte jag med Ronja, Alicia och Ida till Sammis där han, Edlund, Tim, David och Robban var. Vid 8 kom Johan och Robin dessutom. Vi kollade på hockey och dansade. FETTTT. Nu mår jag inte så jättebra. Kanske inte var en sådan lysande idé att dansa så mycket heheh.

your love is ultimate.


and I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
but I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
your love is ultimate
not again it's taking over
this is hardcore
and I'm indestructible.

touch my own skin and hope that I'm still breathing.

Har vart med Alicia hela dagen. Du är så himla bra bästavän♥
Nu sitter jag och pratar med Älskling i telefonen. Är lite svårt att prata och skriva samtidigt dock haha. Ne nu måste jag faktiskt ta tag i mitt liv och fortsätta plugga. LATEEEER.

RSS 2.0