Josefine heter jag vad heter du?


eller?

amagad känns som att jag är världens tönt som sitter & skriver massa kärleks skit. men man blir töntig av kärlen tror jag hihi.

this love

när man ser den där romantiska filmen där dom rätta personerna hittat varandra. när dom kysser varandra för första gången. då man tänker på denne speciella människa. tanken som får en att må illa samtidigt som den lämnar en sån underbar känsla. den tanken man inte riktigt kan sätta fingret på vad den betyder egentligen. när man släpper den oro & fokuserar på det bra. litar på hjärtat. släpper in värmen inom sig. för det är varmt. en sprudlande känsla som känns i hela kroppen. då man bara vill gå runt att le. då man känner att inget kan stoppa den härliga känslan. känslan av kärleken. det är då det tar stopp. som om det står en skylt " nu är du för lycklig, sluta med det. " att man tänker " det är för bra för att vara sant. att något dåligt kommer att hända nu eftersom det gått så bra. man kan inte vara för glad utan att någonting förstör det ." nästan ångestliknande känslan. känner alla så? eller är det bara jag? är det mig det är fel på? att jag helt enkelt är en pessimist.  för det känns som om jag är kontrollerad. att jag inte kan bli för glad. men nu, bara för en sekund så ska jag faktiskt vara så där okontrollerbart lycklig. för det jag tror på nu. det ska inte förstöras. det ska det inte.

vårkänslor på hösten

det är inte så svårt när det handlar om dig.

Johan.

även fast det var igår jag träffade dig så känner jag en sån stor saknad för dig. att känna doften av dig. att känna din närhet. våra händer sammanflätade till ett. dina mjuka läppar mot min hals. känna en sån trygghet. att jag kan vara mig själv. jag är helt såld. helt galen. det är så ofattbart att du faktiskt snart är min. bara min. om det här inte är kärlek så vet jag inte vad.

diary

jag tänkte att det här skulle bli en mer personlig bloggsida. där jag skriver ut mina tankar & åsikter på att ett annat plan. där inte så många andra läser det hela. mest för mig själv så att jag kan kika tillbaka till mina misstag & framgångar så att säga. lite som en dagbok helt enkelt.

RSS 2.0