my heart is yours.


Jag vet vem du är så du behöver inte spela någon annan.

ibland vill jag försvinna härifrån.

ibland är nu.

it really really sucks.

People have problems that are worse than mine, I don't want you to think I'm complaining all the time. I'm not strong enough to deal with it.

hey, soul sister.

Jag och Alicia vart lite uttråkade med att ligga i sängen och skratta åt hur fula vi var så vi gick ut och hade picknick på ett bord istället. Det var lite för blött för att sitta på marken med tanke på att det snöade. Finns nog inte så många människor som är lika knäppa som oss. Vi satte i halsen flera gånger vilket resulterade med slem och apelsinsaft på mina byxor. Jätte trevligt minsann! Nu måste jag springa iväg och kissa innan jag kissar på mig. Vill ju inte få det på byxorna med. Tjohej.

för jag skulle vara vilsen utan dig


screaming infidelities.

Idag har jag myst med min man. Det finns verkligen inte ord att beskriva vad du betyder för mig. Du är helt underbar. Klockan 6 åkte jag på spinning. Behövdes verkligen för min del. Imorgon börjar prao veckan och jag ska vara florist. Får se hur det går med det med tanke på att man måste stå upp hela tiden och jag får så ont i min rygg då. Vi har sommartid nu också. Härligt.

bästa






JAG ÄLSKAR DIG DIN TÖNT!

stay away

Igår hade våran klass disco för dom små barnen så att vi kunde samla in pengar till en klassresa i nian. Det gick bra och det var väldigt roligt. Vi är verkligen en tight klass och det märktes igår. Blev lite återföreningar och det känns så himla bra! Snart ska jag ta lite bilder med Alicia i vårsolen så måste fixa iordning mig för jag har en fuldag idag. Pusssss.

yesterday.
vet inte hur länge jag kommer orka det här..


du förstår inte hur mycket jag älskar dig.


indian summer



till the world ends.

Bloggar från begäran av min lebbis. Har så sjukt tråkigt. Är verkligen inte kul att vara hemma. Idag är iallafall mamma hemma också. Då blir det inte lika tråkigt. Snart ska jag kolla på inspelade band från när jag var liten. Sen kommer älskling hem till mig. Har inte träffat honom sen söndags så jag saknar honom!

me and my lebb!

your body was black and blue

Jag mår bättre idag och det har nog lite med att göra med vårsolen som skiner in genom mitt fönster.

skitig spegel?

jag är hellre blind, än ser mitt liv utan dig.



Har inte så mycket att skriva om för tillfället. Ligger ju mesdels i min säng och sover och hoppas att jag snart ska bli frisk. På torsdag ska jag försöka pallra mig iväg till skolan iallafall. Har lite förberedelser i klassen för vi ska hålla i ett disco på fredag för småbarnen. Har dessutom studiedag då så det är skönt. Sen får jag inte missa dansen heller. Haha jag hade visst lite att skriva om.. Pussar.

you make me feel like I'm living a teenage dream.


sit tight with the lights off,waiting for my brain to start.


jag har jätte kul ja

Frågor om förhållanden
Är du singel? - nej Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - attraktion absolut. Hur många har du varit kär i? - 2 Är du kär just nu? - jaaa

Frågor om dig själv
Namn? - josefine märta elisabeth bäckman. När fyller du år? - 12 maj. Några piercingar? - hade :( Vad har du på dig just nu? - trosor och morgonrock haha. Vilken årstid är bäst? - vår eller sommar. Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp brevid älskling.  Vad är du bra på? - att glömma bort saker. Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tsm med någon men ibland är det ju skönt att sova själv.
Frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - alicia. Vem är den roligaste av dina vänner? - ida almlöf helt klart haha! Vem är snyggast av dina vänner? - din mamma. Vem är mest partyprisse? -  sammis! Vem är den du helst har filmkväll med? - jag vill gärna ha filmkväll med alla :) Vem av dina vänner är mest "evil"? -  issa!

Frågor om idag
Vad har du gjort? - sovit Har du varit glad idag? - ne jag vart lite glad när johan ringde bara. Har du varit ledsen idag? - nej Har du gjort något bra idag? - det bror väl på vad som räknas som bra. Vad har du ätit idag? - apelsin och två mackor. Har du duschat idag? - jag har tillochmed badat! Är du trött nu? - ja Går du i skolan? - yes. Har du varit i skolan idag? - nej  Hur mår du just nu? - inte så kalas asså.. Är du hungrig nu? -  nej. Vad är klockan nu just nu? - 19.17 Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se, facebook

Telefon/mobil
Vem ringde dig senast? - johan Vem ringde du senast? - johan Vem sms:a till dig senast? - johan Vem sms:a du till senast? - johan haha

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - ja Vilket är ditt favoritband? - paramore<3 Vad gillar du för musik? - nästan allt

Kärlek

Är du kär just nu? - ja Har du kysst någon idag? - nej :( Har du ett förhållande? - ja Är du romantisk? - haha fråga johan. Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja Vad hette din första flickvän/pojkvän? - André  Hur länge höll det? - några år, dock var detta i lekis typ. Vill du vara singel eller ett förhållande? - förhållande. Har du varit tillsammans med två samtidigt? -  nej Vem sov du senast bredvid? - johan. Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - johan. Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nepp När fick du din första kyss? - i femman. Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - pappa var 22 och mamma var 18 tror jag. Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej! Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej. Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - lite av båda två faktiskt.

every good thing you do feels like you mean it


you make me breakfast in bed
when I'm mixed up in my head
you wake me with a kiss
I could get used to this

you think I look the best
when my hair is a mess
I can't believe you exist
I could get used to this

because I know you're too good to be true
I must have done something good to meet you


'cause you wrote my name across your hand
when I freak you understand
there is not a thing you miss
and I could get used to this

I'm feeling it comin' over me
with you it all comes naturally
lost the reflex to resist
and I could get used to this


both sides are even.

Är hemma idag från skolan. Förstår inte hur jag kan bli sjuk hela tiden. Har iallafall 39 graders feber. Inte så jätte kul direkt så har mest sovit. Älskling ringde och väckte mig vid halv ett och har vart vaken sen dess. Ska nog ta någonting och äta snart men vet inte om jag orkar. Kanske ber lillebror göra en macka åt mig.
Läste nyss mina gamla inlägg här på bloggen och herregud vad jag var töntig. Det var verkligen höjden av töntighet haha. Kan inte radera dom dock, är ju så mycket minnen involverade.


I could hold you for a million years to make you feel my love.


Går oerhört bra att plugga. Verkligen.

låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig

Inatt sov jag hos min älskade. Vi gick och la oss vid elva och vaknade vid nio. Pensionärerna. Lite pinsamt nästan haha. Idag åkte jag mamma och syster in till marieberg. Fick med mig lite hem. Hade inte så mycket pengar så kunde inte köpa allt jag ville men ändå. Jag är nöjd. Snart ska jag börja plugga kemi. Har prov imorgon. Pga detta så kan jag inte träna idag heller. Blir galen! Kanske hinner göra det hemma men är inte lika kul att träna ensam. Vädret är fint tjohej!

high and low


cause I got my baby right by my side


ingenting känns inspirerande längre. jag har ont i magen. god natt.

always have


Kan inte någon komma och ta bort den här jävla snön så att det blir vår istället?

you get me.


Idag efter skolan slingade jag Alicias hår. Vet inte riktigt resultatet eftersom jag fick skynda mig iväg på dansen. Men får hoppas att det blev bra. Vi är inte så tålmodiga någon av oss haha. Imorgon ska jag få mysa med min älskling. Det tycker jag om.

hey daydreamer


sjuk.

Är hemma idag från skolan så ska passa på att plugga no. Dessutom har vi massa gott i skafferiet så det tänkte jag leva på idag hehe.

tell me about your dreams.

Igår natt kom Johan en snabbis för att hämta sitt busskort. Och idag fick jag äntligen krama om min älskade och saknade pojkvän. Han hade köpt ett linne till mig i Milano. Finaste killen! Nu ska jag smörja in mina sandpapper till händer och sedan ta igen mina fem timmars sömn jag fick inatt. Tror jag fått feber också. Inte ok.

Cyklade till skolan i vårsolen idag, wieeee.

KOM HEM ÄLSKLING


your words in my memory
are like music to me
I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms ♥

I find the map and draw a straight line.

Igår vart det Sköllersta igen. Sen sov jag hos Alicia, jätte mysigt. Hon vaknade tidigare än mig idag. Är nog första gången i världshistorien haha. Ikväll ska jag på någon konfirmation grej i Kumla. Det suger verkligen för jag är taggad på att träna. Jaja PUSSS.

Du sa att ingen vart så bra som jag.



Vädret är fint.

can’t stand to hear you say goodbye.

Känner mig sjukt tråkig angående bloggandet. Har inget intressant att komma med liksom. Idag var iallafall jag, Ida, Ronja, Sebbe och Alicia in till stan och åt. Köpte en present till Alicia och en ny väska till mig själv eftersom min gått sönder helt. Vid sju tog vi bussen till Sköllersta och stannade där ett tag. Hände inte så mycket men det var trevligt ändå som alltid. Har stora blåsor på foten också efter allt springande fram och tillbaka. Får det jämt av nya skor. Imorgon måste jag ta tag i mitt rum ser jag. Ligger saker precis överallt och dammigt är det med för den delen. Uschhhh. Det har gått en hel dag utan att jag ens hört min älsklings röst och det gör mig ledsen. Han är i Italien just nu och kommer inte hem förns på måndag. Vill inte vara utan honom.. Känner att det här vart ett långt och rörigt inlägg men det får ni stå ut med hihi. Puss.

lions make you brave.



Har nyss sagt hejdå till min älskling som åker till Italien imorgon. Kommer sakna honom som en tok! Nu tänkte jag kolla om det finns något gott att äta annars går jag och lägger mig. Imorgon blir det stan med mina flickor. Tagggga.

why'd you have to go and turn to ice?

Har ätit så himla goda saker idag så jag kommer somna bra med min runda mage. GODNATT OCH PUSS
what I mean is all I need is
just a little emotion
cause all I see is you not feeling
.

jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur?


Idag åkte jag, Ida och Ronja till ungdomsmottagningen i Hallsberg. Efter det har jag myst med min Alicia. Trots vårsolen känner jag mig tröttare än någonsin. Skulle lätt somna nu om jag gick och la mig. Sånt har inte jag tid med dock. Måste plugga och duscha. Frä[email protected]. Haha puss.

you're better off without me

Now that I'm losing hope and there's nothing else to show. For all of the days that we spent, carried away from home. Some things I'll never know and I had to let them go. I'm sitting all alone, feeling empty.

weightless-

Efter skolan följde Ida med mig hem och vi åt och kollade på Grynet. Har alltid så roligt med dig! Snart kommer Johan hit och vid åtta ska jag träffa Alicia och Gustav. Ska fira Alicia lite. Det blir mysigt. Later.

16


Idag fyller min finaste bästavän 16 år. Du är så himla bra Alicia, vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Jag älskar dig!

push




maybe you should just shut up
even when it gets tough

i'm watching you breathing for the last time.

Kul att jag legat i sängen exakt hela dagen haha. Mår lite bättre nu iallafall, inte tillräckligt för att träna dock. Men jag får ta igen det imorgon eller något! Nu ska jag byta av lite och lägga mig vid tvn istället. Ikväll blir det solsidan med Alicia och Gustav som vanligt. Mysigt.

it's okay to be afraid.




Music

everybody hurts.

Somnade inte förns 3 halv 4 inatt. Mådde så sjukt illa och var helt inställd på att jag skulle spy. Gjorde inte det dock som tur var men det var jobbigt ändå. Försökte tänka på något annat än mat men det gick inte haha. Sen började jag skaka, typ feberfrossa eller vad det heter. Så jag tog närmaste tjocktröja. Var jätte varm när jag vaknade. Nu mår jag inte illa längre men har ont i magen och troligtvis lite feber. Är inte ett dugg sugen på mat heller :( orkar inte bli sjuk igen.

cause it feels so right just to have you standing by my side, so don’t let me go.

Sitter med läsglasögonen på och äter godis. Ska snart krypa ner i min smuliga säng helt ensam. Ikväll var jag på bio med Ida, Simon och Sebbe. Vi såg sanctum. Helt ok film! Puss.

Ser lite smartare ut iallafall haha.

I LOVE YOU


I like your smile
I like your vibe
I like your style
but that's not why I love you
you're so beautiful
but that's not why I love you
I'm not sure you know
that the reason I love you is you
being you
just you
the reason I love you is all that we've been through
and that's why I love you
I am always here for you.

 


4 mars 2011


Sitter hemma hos älskling. Han kollar på Ice Age medans jag sitter vid datorn (självfallet). Ska sova här inatt. Mysigt minsann. Får inte glömma bort att säga grattis till Kajsa som fyller år idag också! Nej nu ska jag gå och pussa lite på Johan.
CIAO

romance is...

Idag var bättre. Fick reda på mitt matteprov som jag gjort innan sportlovet. Hade 4,5 poäng från vg. Har aldrig i mitt liv fått ett sådant bra resultat tidigare tror jag. Nu skulle jag egentligen svettats med mina vänner på spinningen men min kära mor och far hade inte lust att skjutsa mig. Istället kommer snart min älskade pojkvän hem till mig. Ne nu ska jag gå ut till köket och se om det blir någon mat. STARVING

Josefine Märta Elisabeth Bäckman


I dont know who I am, who I am without you.


Johan kom hit förut och det krävdes inte mycket från honom för att göra mig glad igen. Du är så bra älskling. Nu ska jag försöka torka mitt hår lite så att det inte blir som en ända röra imorgon. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Juste, det är 1 mars idag. Tiden bara springer iväg! Eller något åt det hållet. Godnatt.

my mother accused me of losing my mind but I swore I was fine.


don't you think I was too young
to be messed with,
dear john.

ice ice baby

NO INSPIRATION
Har vaknat på helt fel sida idag eller något liknande. Började nästan gråta på no:n utan anledning. Jag har så många funderingar i mitt huvud just nu och vet inte riktigt hur jag ska hantera dom. Inte blir det bättre med vetenskapen att jag har massa pluggande framför mig. Ska nog tröstäta lite glass och gråta nu. HEJ

RSS 2.0